Vad betyder ? ♀?

InnehÄllsförteckning

Vad betyder ? ♀?

Vad betyder 🙆 ♀?

Emoji 🙆 - Ansikte med OK-gest Gesten Ă€r framför allt vanlig i Asien i allmĂ€nhet och Japan i synnerhet. Man signalerar helt enkelt pĂ„ ett stort och vĂ€ldigt tydligt sĂ€tt att nĂ„gonting Ă€r OK genom att göra en cirkel med sina armar runt eller ovanför sitt ansikte.

Vad betyder 😔?

Emoji 😔 - Avvaktande ansikte Ett gult ansikte med ledsna stĂ€ngda ögon och böjda ögonbryn, med en stĂ€ngd rak mun. Ger ett uttryck av att vara fundersam pĂ„ ett ledsamt sĂ€tt, ser nĂ€stan ut att vara trött pĂ„ livet och som att den funderar pĂ„ nĂ€r allt egentligen gick fel - varför blev det sĂ„ hĂ€r?

Vad betyder đŸ˜Č?

Vad betyder đŸ˜Č AnvĂ€nds ofta för att uttrycka mĂ„nga olika kĂ€nslor som kan kopplas till bĂ„de positiva och negativa saker, sĂ„som överraskning, beundran, misstro, bekymmer och sĂ„ vidare. Emojin blev ett med emoji-sfĂ€ren Ă„r 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad betyder emoji pÄ svenska?

  • Ordet emoji Ă€r japanskt, och bestĂ„r nĂ€r det skrivs pĂ„ japanska av tre sĂ„ kallade kanji-tecken, ç””æ–‡ć­—. Direkt översatt till svenska betyder det första kanjitecknet (ç”” = "e") bild, och de tvĂ„ efterföljande kanji-tecknen (æ–‡ć­— = "mo ji") betyder tecken.

Vad Àr en emoji pÄ snedden?

  • Ett gult ansikte pĂ„ snedden med ett X-formade ögon och jĂ€tteleende som skrattar sĂ„ att tĂ„rarna rinner. AnvĂ€nds framför allt för att uttrycka att nĂ„gonting Ă€r vansinnigt roligt, den akronym som annars förknippas med denna emoji Ă€r ROFL (Rolling On the Floor Laughing). Du kan klicka pĂ„ den stora emojin för att kopiera den.

Vilken emoji hÀrstammar frÄn?

  • Svar: Denna emoji hĂ€rstammar frĂ„n shaka som Ă€r en handgest pĂ„ Hawaii. DĂ€r betyder den ofta "ta det lugnt", "chilla" osv. Men den kan Ă€ven anvĂ€ndas för att hĂ€rma en telefon genom att man anvĂ€nder handtecknet som en telefonlur.

Vad Àr en emoji för nÄgonting?

  • Men vad Ă€r en emoji för nĂ„gonting? En emoji Ă€r ett ideogram, eller lite mer vardagligt talat en smiley. Emojier började ursprungligen att anvĂ€ndas i Japan i slutet av 1990-talet, men numer anvĂ€nds emojis i princip över hela vĂ€rlden. Ordet emoji Ă€r japanskt, och bestĂ„r nĂ€r det skrivs pĂ„ japanska av tre sĂ„ kallade kanji-tecken, ç””æ–‡ć­—.

Relaterade inlÀgg: