Vad händer om man inte betalar mobilabonnemang?

Innehållsförteckning

Vad händer om man inte betalar mobilabonnemang?

Vad händer om man inte betalar mobilabonnemang?

Sen betalning Om du inte betalar för ditt telefonabonnemang måste operatören uppmana dig att betala inom skälig tid och samtidigt informera att ditt abonnemang annars kommer att stängas av. ... Om du betalar inom angiven tid får operatören inte stänga av abonnemanget.

När stängs abonnemanget?

Har det gått så långt så att du fått en inkassofaktura så är det inkassoföretaget du ska kontakta. Om pengarna inte betalats in trots inkasso och stängning så avslutas abonnemanget cirka 90 dagar från förfallodatum.

När stänger Telia av abonnemanget?

När förfallodagen är passerad med ca 10 dagar så skickar Telia en påminnelse (50 kr), sedan kommer ett inkassokrav (160 kr), sedan stängs telefonen. Vad jag vet så skickar alla telebolag till inkasso om man inte betalar sina räkningar. En del bolag skickar inte ut någon påminnelse innan men det gör Telia.

När stängs abonnemanget Telia?

När förfallodagen är passerad med ca 10 dagar så skickar Telia en påminnelse (50 kr), sedan kommer ett inkassokrav (160 kr), sedan stängs telefonen. Vad jag vet så skickar alla telebolag till inkasso om man inte betalar sina räkningar.

Vad händer om man inte betalar Comviq?

Om din faktura inte är betald på förfallodagen påminner vi dig alltid via SMS. Kommer betalningen inte in efter det får du påminnelse via brev, med påminnelseavgift, samt ytterligare SMS-påminnelser för att slutligen stängas av helt och efter tre arbetsdagar skickas fakturan vidare till inkasso.

Relaterade inlägg: