Vad innebär det att vara verifierad på Tinder?

Innehållsförteckning

Vad innebär det att vara verifierad på Tinder?

Vad innebär det att vara verifierad på Tinder?

Fotoverifiering låter dig verifiera din profil genom att skicka in selfies för granskning. Vi använder en kombination av pålitlig teknologi för människo- och ansiktsdetektion för att jämföra ansiktsgeometrin i de selfies du skickar in och dina profilbilder.

Varför kan jag inte verifiera Tinder?

En e-postadress och telefonnummer kan endast verifieras med ett Tinder-konto åt gången. Denna information begärs vid kontoregistrering, men du kan alltid lägga till och verifiera ett nytt telefonnummer eller e-postadress direkt i dina Tinder-kontoinställningar.

Kan inte verifiera ålder Tinder?

Hur verifierar jag min ålder? Du kommer att skickas till en webbplats där du följer instruktionerna och skickar in ditt id-kort för att slutföra din begäran om åldersverifiering. Du är under granskning tills ditt id har verifierats, vilket normalt tar några timmar.

Vad betyder 1 på tinder?

Deras profil kanske inte är den första i din korthög, men kommer att dyka uppmarkerad med en klarblå stjärna. Gilla deras profil för en omedelbar matchning! Om du prenumererar på Tinder Gold eller Platinum, kan du öppna ditt rutnät med Gillar dig för att se din senaste Super Like.

Relaterade inlägg: