Vad händer om man får FI matte 1?

Innehållsförteckning

Vad händer om man får FI matte 1?

Vad händer om man får FI matte 1?

Du behöver matte 1 för att din gymnasieexamen och kunna söka vidare. Så prata med din lärare om vad du behöver göra för att ordna ett godkänt betyg i kursen. Det går att läsa upp betyget efter gymnasiet också men försök att göra det redan nu.

Hur svårt är matte 1a?

Att studera matte 1b och en kurs till på 10 veckor kanske också blir svårt, då kanske 5 veckor för bara matten skulle vara bättre? ... Om du inte hade godkänt i matte från grundksolan skulle jag inte rekommendera att läsa Ma1b på 5 veckor. Man behöver tid att smälta allt det man behöver lära sig.

Hur svår är matematik 1b?

Matematik 1b är för dig som vill börja med gymnasiematematiken från grunden. På en gymnasieskola är det denna Matematik 1-kurs som du läser på bland annat samhällsvetenskapsprogrammet och estetiska programmet. Det var jätte, jättebra. Jag har alltid haft svårt att förstå matte men läraren var mycket pedagogisk och bra.

Hur svårt är matte 1c?

Matte 1c var ganska problemfritt, fick C i slutbetyg, men sedan dess har det bara gått utför. Läser Matematik 2c och Fysik 1 för tillfället, och känner att jag inte klarar av det.

Hur svårt är det att läsa matte 2?

Det är svårt att besvara på din fråga om matematik 2 (a/b) är en svår kurs. Anledningen är att det skiljer sig från person till person om de upplever att en viss kurs som svår eller inte. Om du har läst matematik 1 (a/b) och klarat av den har du förutsättningarna för att även klara av denna kurs.

Relaterade inlägg: