Vad betyder tatuerat streck på hakan?

Innehållsförteckning

Vad betyder tatuerat streck på hakan?

Vad betyder tatuerat streck på hakan?

I vissa kulturer har det varit mer vanligt att kvinnor tatuerar sig eller blir tatuerade. Maoriska kvinnor har gärna en tatueringhakan som ibland förknippas med symbolen för skägg. menstruation. Ordet tatuering kommer från polynesiska.

Vad betyder alla tatueringar?

Anledningarna som leder till tatuering är olika och varierar från fall till fall. Det finns de som bestämmer sig för att gravera en viss person på kroppens hud ritning o scritta av en anledning rent estetiskt, medan andra kombinerar konsten att tatuera en djupgående mening, ofta mycket intimt och personligt.

Vad betyder en svart tår?

Dessa tårar representerar ofta en förlorad gängmedlem eller familjemedlem och är ofta likställt en bortgången syster eller bror i dessa sammanhang.

Vad betyder våg tatuering?

Vågen representerar konstant rörelse och symboliserar behovet av att gå framåt. När ritningar av kraschande vågor eller grov hav visas kan det betyda att personen går igenom eller har gått igenom en mycket orolig tid i sitt liv.

Vad betyder det om man har tatuerar en tår under ögat?

Med tiden förändrades den vänstra tårens betydelse från ”ägd” till ”jag dödade någon i fängelset.” Antalet tårar betecknar hur många människor som dödats. Tårar tatuerade på vänstra sidan av ögat är fortfarande en fängelse-associerad tatuering och fortsätter att växa i popularitet bland olika gäng.

Relaterade inlägg: