Hur sent kan man avboka Tandläkartid?

Innehållsförteckning

Hur sent kan man avboka Tandläkartid?

Hur sent kan man avboka Tandläkartid?

Du kan boka av din tid senast klockan 12.00 dagen före besöket. Avbokar gör du i vår webbtidbokning eller till din klinik via telefon. Om du blir sjuk samma dag måste kliniken få reda på det senast en timme efter öppningstiden aktuell dag.

Måste man gå till tandläkaren i sin kommun?

I Sverige är du aldrig bunden till en speciell tandläkare, även om det så klart alltid är bäst att till den mottagning som har dina journaler, och där du kanske lärt känna din tandläkare och känner dig trygg.

Kan man gå till tandläkaren under pandemin?

Vi har öppet, även om inget är som vanligt. En bra munhälsa är viktig för att hålla oss friska och därför tar vi emot dig om du är symtomfri. Besöket hos oss sker i en trygg vårdmiljö och i dialog med dig för att minimera risken för smittspridning.

Vart ska man gå till tandläkaren?

Du kan välja att till en privat tandvårdsmottagning eller till Folktandvården. Om du inte aktivt väljer en tandläkare blir du kallad av den tandvårdsmottagning som har ansvar för alla patienter i det område du bor.

Kan man avboka ett Coronatest?

Svar. Hemtest: Du kan avboka genom att logga in på 1177.se och välj ”Ångra beställning”. Du kan ångra din beställning av ditt test fram tills att det får status ”packas”. Drive-in: Avboka först genom att logga in på 1177.se och välj ”Ångra beställning”.

Relaterade inlägg: