Kan man få tillbaka Tinder?

Innehållsförteckning

Kan man få tillbaka Tinder?

Kan man få tillbaka Tinder?

Just nu har Tinder ingen formell överklagandeprocess. Om du har blockerats kommer du inte längre kunna registrera dig på Tinder igen med ditt Facebook-konto och/eller telefonnummer. ... Om du har prenumererat med det direkta kreditkortsalternativet på Android eller på Tinder.com har din prenumeration automatiskt avbrutits.

Kan man dölja sig på Tinder?

Discovery är den delen av appen där du väljer Like och Nej på andra personer. Du kan stänga av Discovery så att du inte visas för någon i Discovery. Även med Discovery avstängt kan du fortfarande se och chatta med dina matchningar.

Hur länge blir man avstängd på Tinder?

Det handlar om att vänta på Tinder kommer att ge ett svar isåfall. Även om hur lång tid det tar att få det är något som kan variera. Eftersom du ibland får svar på ett par dagar, medan du i andra måste vänta mer än en vecka.

Kan man ha två konton på Tinder?

Tinder erbjuder två inloggningssätt: registrering via Facebook och/eller logga in med telefonnummer. Observera att om du väljer att logga in både via Facebook och med telefonnummer skapar du två separata Tinder-konton.

Hur ser man att någon tagit bort en från Tinder?

Om bara en eller några få av dina matchningar har försvunnit betyder det att de antingen har avmatchat dig eller raderat sitt Tinder-konto. Om de har raderat sitt konto och bestämmer sig för att komma tillbaka till Tinder kan den personen åter dyka upp i din kortlek.

Hur tar man bort matchning Tinder?

Ta bort matchningar Öppna chatten med personen > tryck på sköld- (iOS) eller ellipsikonen (android) i det övre högra hörnet > Ta bort matchning.

Relaterade inlägg: