Vad betyder grå ring runt profilbild Messenger?

Innehållsförteckning

Vad betyder grå ring runt profilbild Messenger?

Vad betyder grå ring runt profilbild Messenger?

- Denna ikon innebär att meddelandet har skickats, däremot har det inte anlänt till din mottagare.

Vad betyder blå ring runt profilbild Messenger?

I Messenger används olika ikoner för att visa när dina meddelanden har skickats, levererats och blivit lästa. ... : En blå cirkel betyder att meddelandet skickas. : En blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har skickats. : En fylld blå cirkel med en bockmarkering betyder att meddelandet har levererats.

Kan man se om man är blockad på Messenger?

När du blockerar meddelanden och samtal från någons Facebook-profil eller Instagram-konto kan de inte längre kontakta dig (t. ex. inte längre skicka meddelanden eller ringa dig) på Messenger eller Facebook-chatten.

Vad betyder minuterna i Messenger?

Aktiv status visar dina vänner och kontakter när du är aktiv eller nyss varit aktiv på Facebook eller Messenger i den här profilen. ... Dina vänner och kontakter ser eller tid då du senast var aktiv bredvid din profilbild och på andra platser på Facebook och Messenger.

Hur vet jag om jag är blockad?

1 – Ring den du misstänker blockerar dig. Ett sätt att ta reda på om ditt nummer finns på en kontakts blocklista är att ringa dem. Om de tar emot ditt samtal har du ditt svar - du har inte blockerats.

Hur vet man om man är blockad?

Blockerade nummer dyker inte upp i listan över inkommande samtal och meddelanden från dem försvinner spårlöst utan att du behöver se dem. Andra kan så klart även blockera dig, och om du har försökt nå någon utan framgång kanske du har blivit blockerad.

Relaterade inlägg: