Vad ingår i Modernas Hundförsäkring?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Modernas Hundförsäkring?

Vad ingår i Modernas Hundförsäkring?

I Modernas villkor ingår ersättning för receptbelagd medicin, viktigt att tänka på är att spara alla kvitton. Med Moderna Dubbel ingår också dolda fel så länge hunden är försäkrad från 4 månaders ålder samt rehabilitering upp till 7000 kr per år.

Hur mycket kostar dolda fel försäkring hund?

En ny dolda fel-försäkring tecknas för varje kull. Du betalar en gång per kull och varje försäkring varar i tre år. Vad kostar det? En dolda fel-försäkring kostar 150 kronor per valp.

Vad ingår i Moderna Djurförsäkring?

I hundförsäkringen ingår fri rådgivning hos Djurens vårdguide och kostnadsfria digitala veterinärbesök hos FirstVet. Topprankad hundförsäkring! Moderna Djurförsäkringars hundförsäkring är rankad i toppen hos oberoende Konsumenternas försäkringsbyrå. Dubbel veterinärvård och Trippel veterinärvård är högt rankade!

Vad menas med Kryptorchid?

Kryptorkism innebär att en hanhund inte har båda testiklarna nere i pungen. Oftast är båda testiklarna på plats i pungen vid två-fyra månaders ålder, men hos en liten andel hanhundar kan det dröja lite längre. Om hunden inte har båda testiklarna nere vid sex-åtta månaders ålder är den troligtvis kryptorkid.

Vad kostar det att försäkra en hund?

En hundförsäkring kostar vanligtvis mellan 12 kr om året. Detta varierar dock väldigt mycket beroende på vilken ras som hunden är, en ras med hög risk för sjukdomar och olyckor har en högre premie. Hundförsäkringens pris beror också på vilken självrisk du väljer och vad som ingår i försäkringen.

Relaterade inlägg: