Vad menas med Proline Audi?

Innehållsförteckning

Vad menas med Proline Audi?

Vad menas med Proline Audi?

Proline är vårt välutrustade standardutförande som är speciellt framtaget för den svenska marknaden. Väljer du att uppgradera till Proline advanced eller S line får du utöver utrustningen i Proline en bil med ännu mer sportig karaktär och ett större utbud av tillvalsmöjligheter.

Vad menas med Audi S line?

Precis som till övriga Audi-modeller ger S-line inga effektmässiga förbättringar. ... S-line är uppdelat i två paket där S-line Exterior är vad det låter som och S-line Sport Package innehåller nya 17- eller 18-tumsfälgar, sportstolar, sportratt och lite hårdare och lägre fjädring.

Vad är skillnaden mellan S line och Proline?

Modellversioner och motoralternativ Proline advanced är vårt välutrustade standardutförande som är speciellt anpassat för den svenska marknaden. Väljer du att uppgradera till S line får du utöver utrustningen i Proline advanced dessutom en Audi med en mer sportig karaktär, både exteriört och interiört.

Vad är Alpine Edition?

Nya Audi A4 erbjuder förutom uppdaterad design, mer prestanda och lägre förbrukning ett sportigt och prisvärt paket. Alpine Edition finns i begränsad upplaga,väljer du till quattro permanent fyrhjulsdrift får du en bil perfekt rustad.

Relaterade inlägg: