Vad ingår i mitt serviceavtal Bilia?

Innehållsförteckning

Vad ingår i mitt serviceavtal Bilia?

Vad ingår i mitt serviceavtal Bilia?

Serviceavtalet ger dig originalservice av din bil till en fast och rabatterad månadskostnad....Ingår i serviceavtal bas:

  • Service enligt bilens serviceprogram.
  • Påfyllning eller byte av alla vätskor som behövs vid serviceintervallet.
  • Byte av motorolja oljefilter och friskluftsfilter. Helsyntetisk motorolja ingår.

Vad ingår i serviceavtal?

Ett serviceavtal innebär enkelt förklarat att du prenumererar på din bils service. Istället för att du betalar en hög engångskostnad varje gång din bil ska servas delas betalningen upp per månad.

Vad ingår i service Renault Clio?

Genom service garanterar verkstaden att bilens säkerhetsnivå fortfarande är på topp. Det sker genom att man kontrollerar och testar vitala delar som däck, bromsar, stötdämpare och fjädring och byter olja, oljefilter och kupéfilter.

Har Renault digital servicebok?

Det bästa du kan göra för att hålla din bil ny och fräsch, problemfri och trafiksäker, är att genomföra service enligt bilens servicebok. När du vänder dig till en av våra auktoriserade Renaultverkstäder erbjuder vi dig vårt premiumalternativ Renault Originalservice.

Vad ingår i Renault assistans?

Vår nyckelassistans löser alla problem som kan uppstå i samband med användning av nyckel eller nyckelkort. Vi tillhandahåller assistans: om en nyckel eller ett nyckelkort stjäls, försvinner eller inte fungerar, utan någon begränsning av körsträckan och med ett obegränsat antal utryckningar.

Vilka bilar har digital servicebok?

Numera har även VW-gruppen, Ford, BMW och Hyundai olika former av digitala serviceböcker. 2017 lanserade SFVF själva en digital servicebok som man vill att alla verkstäder ska använda.

Hur se digital servicebok?

Nu får du lätt tillgång till din bils servicebok, direkt i e-Boks appen med tjänsten ”Digital Servicebok”. Denna tjänst erbjuds i samarbete med Digital-Servicebook.com®, och rekommenderas av Sveriges Fordonsverkstäders Förening, SFVF. Du hittar tjänsten i vår nya app, under avsnittet ”Plus”.

Relaterade inlägg: