Vilket busskort Västtrafik?

Innehållsförteckning

Vilket busskort Västtrafik?

Vilket busskort Västtrafik?

Vilken biljett som passar dig bäst beror på hur ofta du reser. Enkelbiljetter För dig som reser då och då. Dygnsbiljetter För dig som är turist eller ska resa mycket under kort tid. Periodbiljetter För dig som reser ofta.

Vad är Periodbiljett Västtrafik?

Med periodbiljett kan du resa hur mycket du vill inom en månad, tre månader eller ett år. Periodbiljetter gäller på både tåg, buss, spårvagn och båt.

Kan man använda Regionen runt på SJ?

Tågtrafik i västra Sverige Vi kör regional tågtrafik på tre linjer i västra Sverige, Göteborg-Karlstad, Göteborg-Borås(-Alvesta-Kalmar) och Göteborg-Skövde-Töreboda(-Örebro-Västerås-Stockholm). Vissa orter i regionen trafikeras även av SJ Snabbtåg.

Vad kostar busskort i Uddevalla?

Månadskort för hela regionen, zonerna A, B och C, motsvarande Regionen Runt, höjs med 5 kronor till 1 825 kronor....
Enkelbiljett, vuxenPris januari 2020Pris november 2020
Uddevalla tätort30 kr34 kr
Göteborg – Mölndal40 kr34 kr
Borås – Göteborg126 kr102 kr
Skövde – Falköping69 kr34 kr
BE

Vad kostar kollektivtrafiken i Göteborg?

Priset för en resa i Göteborg kostar från 26 kronor enkel väg. För dig som åker sällan finns det möjlighet att köpa lösa biljetter, både via sms och webb samt via försäljningsställen och på spårvagnarna. Åker du buss kan du inte köpa biljett ombord.

Får ungdom åka på vuxenbiljett?

Giltighet för erbjudandet Det gäller för periodbiljetter och dygnsbiljetter för vuxen. Det gäller om den vuxne är över 20 år och har en biljett för vuxen (inte student eller ungdom). Upp till tre barn/ungdomar (7-19 år) kan följa med på biljetten. Det gäller inte vid resor med seniorbiljett.

När gäller Fritidskortet SL?

Fritidsbiljett – för resor på kvällar och helger
BiljettPrisGiltighet
fritidsbiljett360 kr30 dagar, klockan 14-04
fritidsbiljett ht800 kr9/8-31/12 2021, klockan 14-04
FRITIDSBILJETT VT880 kr1/1-10/6 2022, klockan 14-04
fritidsbiljett hT + SL1 550 kr9/8-31/12 2021, klockan 16-04

Är månadskort personligt Västtrafik?

Nej, de biljetter du köper i appen har ingen koppling till ditt Västtrafikkort och tvärt om. Det går inte att föra över ett periodkort eller andra biljetter på Västtrafikkort till en digital periodbiljett eller tvärt om.

Hur fungerar Kontoladdning Västtrafik?

Kontoladdning är pengar du laddar på ett Västtrafikkort. Du fyller på kortet i en butik. Resans pris dras från kortet när du reser. När pengarna är slut fyller du på samma kort igen.

Relaterade inlägg: