Vad ingår i Kia Originalservice?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Kia Originalservice?

Vad ingår i Kia Originalservice?

När du servar din Kia hos en auktoriserad Kia-verkstad får du inte bara en Kia Originalservice med högsta kvalitet på allt från själva utförandet till varje liten reservdel. Du får också automatiskt en kostnadsfri förlängning av Kia Assistans och fri kartuppdatering, som gäller till nästa servicetillfälle.

Vad kostar ett serviceavtal?

Kostnad serviceavtal Kostnaden för ett serviceavtal varierar beroende på bland annat bilmodell, årsmodell och körsträcka. Här följer ett exempel på vad det kan kosta för en Volvo XC40 D3 årsmodell 2019 beräknat på en körsträcka på 1500 mil per år och ett avtal tecknat på tre år. från 348:-/mån.

Vad kostar serviceavtal Renault?

Vartannat år behöver du en enkel service (A-service) och betalar då endast från 1 195 kr, vartannat år behöver bilen en mer omfattande service (B-service) och då är kostnaden något högre från 1 995 kr. Den enda skillnad du kommer att märka är att servicen är betydligt billigare än tidigare.

Är det värt att ha serviceavtal?

En bil som servas regelbundet – och av specialister – värderas högt. ... Tryggheten att köpa en begagnad bil där allt fungerar som nytt är de flesta bilköpare beredda att betala extra för och det höjer andrahandsvärdet. Med serviceavtal betalar du ett månatligt belopp, men ingen faktura vid själva servicen.

Relaterade inlägg: