Hur delar man Spotify familj?

Innehållsförteckning

Hur delar man Spotify familj?

Hur delar man Spotify familj?

Gå till Spotify.com och logga in. Klicka på Kör för att bjuda in din första familjemedlem. Klicka på Skicka inbjudan för att bjuda in en familjemedlem. Fyll i din familjemedlems namn och e-postadress, klicka därefter på Skicka inbjudan.

Kan två personer lyssna på Spotify samtidigt?

Ni kan lyssna var som helst. När vi har bekräftat att ni bor på samma adress kan ni båda använda era Spotify-konton var ni vill, på vilken enhet som helst. Vad är Duo Mix? Det är en exklusiv spellista som endast är tillgänglig för Premium Duo-medlemmar.

Varför kan jag inte gå med i Spotify family?

Öppnas inbjudan i fel konto? Om ni använder samma enhet behöver planhanteraren vara utloggad innan någon annan öppnar en inbjudningslänk. Inbjudna medlemmar måste logga in på sitt eget konto eller registrera sig för ett eget konto för att gå med.

Vad innebär Spotify duo?

Duo Mix är en exklusiv spellista som regelbundet uppdateras baserat på musik ni båda gillar.

Vad kostar Spotify Premium?

  • 99 kr/mån. kr/mån. Spotify Premium ger dig tillgång till obegränsat med musik. Lyssna på all din favoritmusik i datorn, mobilen, surfplattan och i din tv från Telia. Över 30 miljoner låtar. Lyssna online och offline. Skapa egna spellistor och dela med vänner. Läs mer.

Vad kostar ett Spotify abonnemang?

  • Det finns tre olika Spotify abonnemang: Spotify Free, Spotify Premium och Spotify Familj. Du kan läsa mer om dem här nedan: Spotify Premium kostar 99 kr/mån och är reklamfri, du kan spela i offlineläge och lyssna när du vill i din mobil, dator och tv.

Vad är Spotify Technology?

  • Spotify Technology S.A. är ett svenskt multinationellt företag, [2] lanserat 7 oktober 2008, med en ljudtjänst som erbjuder möjligheten att kunna lyssna till strömmad musik, poddradioprogram och se videoklipp över Internet. Sedan 2015 är Spotify världens största online-musiktjänst och i mars 2019 hade Spotify 217 miljoner aktiva användare.

När startades Spotify?

  • Spotify startades i april 2006 av entreprenörerna Daniel Ek och Tradedoubler -grundaren Martin Lorentzon i direkt samarbete med en rad av världens främsta skivbolag. Så väl Lorentzon som Ek hade tjänat pengar på internetannonser i den första IT-boomen i Sverige.

Relaterade inlägg: