Är Skansen årskort personligt?

Innehållsförteckning

Är Skansen årskort personligt?

Är Skansen årskort personligt?

Villkor för Skansens årskort Gäller under 12 månader från det att kortet aktiveras. Ska hämtas ut inom 3 månader från inköpsdatum. Är personligt och ska medtas samt uppvisas vid alla besök. Gäller för en vuxen (ett barn 4–15 år ingår, 0–3 år har fri entré).

När öppnar Skansen 2021?

Skansen följer Folkhälsomyndighetens och regeringens rekommendationer och restriktioner för Covid-19. På www.folkhalsomyndigheten.se kan du ta del av den senaste informationen. När öppnar Skansen? Den 1 april 2021.

Måste man Förköpa biljett till Skansen?

Skansen har öppet varje dag, omsorgsfullt för alla gäster. Förköp av biljett krävs ej. Här har vi samlat de vanligaste frågorna om öppettider, årskort och och hur vi arbetar för att alla ska få ett tryggt besök hos oss.

Hur bokar man Skansen?

Ni bokar på bokning@skansen.se eller på plats i Huvudingången.

När släpps biljetterna till Allsång på Skansen?

Årets artister offentliggörs 15 juni kl. 11:00 i samband med SVT:s presskonferens från Solliden. Då öppnar även vår biljettförsäljning. I år krävs förköpsbiljetter till Allsång på Skansen, det gäller även årskortsinnehavare.

Hur får man biljett till Allsång på Skansen?

Äntligen kan vi välkomna en sittande publik tillbaka till Allsång på Skansen. Under åtta tisdagar, med start den 29 juni, bjuder Sanna Nielsen och en mängd härliga artister upp till sång. I år krävs förköpsbiljett till både genrep och livesändning, biljetter köper du via Ticketmaster.

Relaterade inlägg: