Vad ingår i mobilt bredband?

Innehållsförteckning

Vad ingår i mobilt bredband?

Vad ingår i mobilt bredband?

Vad är mobilt bredband? Mobilt bredband betyder att din internetanslutning använder mobilnätet. All din datatrafik skickas och tas emot via mobilnätet i första hand med 4G, eller LTE (Long Term Evolution) som det ibland också kallas.

Vad ingår i Telia bredband?

Telia Bredband med Smart Wifi ger dig automatiskt snabbt och stabilt wifi hemma. Med hjälp av den senaste tekniken optimerar vår Smart Wifi-router ditt wifi åt dig och med Telia Smart Wifi-app sköter du enkelt alla inställningar. Smart Wifi ingår i alla våra bredbandsabonnemnag via fiber.

Har Halebop mobilt bredband?

Halebop är budgetalternativet från Telia. De erbjuder inte mobilt bredband med router utan det är vanliga abonnemang och så får man själv köpa till en router. En fördel med Halebop är att det är Telias nät som används. Telia förknippas ofta med bra täckning och stabila nät och har även fått flera utmärkelser i frågan.

Hur ansluta till Telia wifi?

För att använda Telia Wifi krävs det att du har tillgång till tjänsten. Sök upp tillgängliga, trådlösa nätverk och välj det nätverk som heter Telia Wifi. Öppna därefter din webbläsare. Om du inte automatiskt kommer in på inloggningssidan för Telia Wifi kan du manuellt skriva in adressen 10.0.0.6 i webbläsarens fönster.

Relaterade inlägg: