Hur många får gå in på Tosselilla?

Innehållsförteckning

Hur många får gå in på Tosselilla?

Hur många får gå in på Tosselilla?

20 kvadratmeter per person i nöjesparker kan bli kravet för att kunna öppna i vår eller sommar. Det är Folkhälsomyndighetens förslag som nu är ute på remiss. – Vi har 50 hektar, så då skulle vi kunna ta in 25 000 personer, säger Tommy Bauer, driftschef på Tosselilla Sommarland.

Hur ser Tosselilla ut?

Tosselilla har två go-cartbanor; en stor för de över 1,50 m långa och Rookie-go-carten för barn från 1,20-1,50 m långa. ... På Tosselilla har vi många olika djur som ni kan besöka, till exempel getter, kor, highland cattle, får, minigrisar, kaniner och alpackor. Här finns också många olika hönsraser, ankor och påfåglar.

Kan man avboka Tosselilla?

Tosselilla Sommarland erbjuder fri ombokning av era biljetter i mån av plats fram till kl 17.00 dagen innan ert besök hos oss. Önskar ni avboka era biljetter kommer vi ta ut en avbokningsavgift på 200 kr per bokning, ni måste då avboka senast kl 17.00 dagen innan ert bokade besök.

Hur mycket kostar det på Tosselilla?

1200 kr. Gäller för 10 besök, under hela säsongen när parken har öppet.

Hur länge har Tosselilla funnits?

Tosselilla sommarland (tidigare känt som Tomelilla sommarland) är en nöjespark i Tomelilla kommun på Österlen i Skåne. Parken invigdes den , men de flesta tivoliattraktioner har tillkommit efter år 2004.

Relaterade inlägg: