Hur fungerar Telias kontantkort?

Innehållsförteckning

Hur fungerar Telias kontantkort?

Hur fungerar Telias kontantkort?

Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte använt eller laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad. Om du laddar kontantkortet under pausmånaden aktiveras kortet och fungerar som vanligt igen.

Vad innebär Telia fast pris?

Om du laddar flera gånger läggs surfmängden och eventuella samtalsminuter ihop, men har olika giltighetstider beroende på när laddningen gjordes. Ladda för ett halvår till ett fast pris. Ladda för en månad till ett fast pris – sätt en stående laddning eller fyll på när du vill. Ladda för en hel vecka.

Hur laddar man ett kontantkort Telia?

Ladda kontantkort med betalkort

  1. Gå in på www.telia.se/ladda.
  2. Välj ditt belopp och fyll i dina kortuppgifter. Fyll i ditt nummer i fältet Fyll i mobilnummer och följ instruktionerna.
  3. Skapa en laddkod. Om du vill kan du skapa en laddkod som du i framtiden kan använda för att snabbladda ditt kort. Gör så här:

Vad kostar det att surfa med kontantkort?

KÖP FÖRLADDAT STARTPAKET
99:-399:-
Samtal50Fria
SMS/MMS500Fria
Surf2 GB60 GB
BeställBeställ

Vad kostar det att skicka SMS med Telia Kontantkort?

Har du prisplan Telia Kontantkort får du dessa priser i 30 dagar - 1,49 kr/sms/mms,1,29 kr/min + 0,99 kr i öppningsavgift, 10kr/MB max 19kr/dygn. Efter 30 dagar hamnar du på vår Basprislista med 1,99 kr/sms/mms och 2,49 kr/min samt 15 kr i månadsavgift.

Varför kan jag inte ladda mitt Telia kontantkort?

Om du har problem med att ladda ditt kontantkort är du välkommen att kontakta oss. För att vi ska kunna hjälpa dig kommer vi att behöva ditt mobilnummer, belopp och datum för påfyllningen. Har du laddat via internetbank ange då även referensnumret för betalningen samt vilken bank du använde.

Vilka säljer Telia Kontantkort?

Du kan köpa kontantkort från Telia via hemsidans laddningssida, i någon av Telia-butikerna och hos någon av de många återförsäljarna, bland annat Ica och Pressbyrån.

Relaterade inlägg: