Vad är Visma eEkonomi smart?

Innehållsförteckning

Vad är Visma eEkonomi smart?

Vad är Visma eEkonomi smart?

Visma eEkonomi är ett webbaserat fakturerings- och bokföringsprogram som effektiviserar din vardag som företagare med enskild firma eller eget aktiebolag. Få mer tid över till föreningsarbete med webbaserad bokföring och fakturering.

Varför Visma eEkonomi?

Tecknar du tjänsten smart eller pro så har du tillgång till bokföring, fakturering samt lönebesked. Med Visma eEkonomi har du också tillgång till många smarta tjänster, exempelvis automatisk kontering. ... Dessutom blir det enklare att föra en kontinuerlig bokföring.

Hur mycket kostar Visma SPCS?

Visma eEkonomi kostar från 149 kr/månad och Visma Administration från 4200 kr.

Vad kostar Visma eEkonomi?

3300 kr/mån* *prisexempel 10 användare. Pris per användare är 330 kr/mån.

Vad är Visma Ekonomiöversikt?

Visma Ekonomiöversikt är en tjänst från Visma Spcs som du kan använda tillsammans med Visma eEkonomi Smart. Tjänsten kan köpas via Appar och tillval direkt i programmet. ... Från ditt program exporterar du bokföringsdata till Visma Ekonomiöversikt.

Vad kostar eEkonomi?

Allt från Fakturering, Bokföring och Smart
Visma eEkonomiFaktureringPro
Bokföring
Tid Registrera din arbetade tid för ett visst projekt och skapa därefter rapporter och fakturaunderlag baserat på de registrerad tiderna. Läs mer.99 kr/mån99 kr/mån

Vad kostar ett faktureringsprogram?

Faktureringsprogram för småföretag. Snabb och enkel fakturering online – för 119 kr i månaden. Fullt stöd för rot- och rut-arbete. Fakturera från vilken enhet som helst.

Hur fungerar Visma bokföring?

Visma eEkonomi är gjort för att kunna bokföra det mesta direkt från kontoutdraget som du får in från din internetbank. Du kan få mycket hjälp med bokslut och deklaration om du har ett program som innehåller sådana funktioner.  Säkerhetskopiera ofta om du inte har bokföringen på nätet!

Relaterade inlägg: