Vad ingår i en iPhone 12?

Innehållsförteckning

Vad ingår i en iPhone 12?

Vad ingår i en iPhone 12?

iPhone 12 innehåller också MagSafe, som ger kraftfull trådlös laddning och ett helt nytt ekosystem av tillbehör som enkelt kan användas med iPhone. Den imponerande designen på 6,1 tums iPhone 12 och 5,4 tums iPhone 12 mini har en heltäckande Super Retina XDR-skärm för en mer fängslande visningsupplevelse.

Vad ingår när man köper iPhone 12 Mini?

  • iPhone 12 (Image credit: Apple)
  • Lightning till USB-C-sladden från Apple (Image credit: Apple)
  • Apples väggladdare. ( Image credit: Apple)
  • (Image credit: Apple)
  • iPhone 12 MagSafe (Image credit: Apple)
  • Apple Watch 6 (Image credit: Apple)
BE

Vad har iPhone 12 för skärm?

Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 5,42 tum (skärmytan är något mindre). SkärmeniPhone 12 har rundade hörn som följer den elegant välvda designen och är placerade inom ett rektangulärt format. Uppmätt som diagonalen i en rektangel är skärmen 6,06 tum (skärmytan är något mindre).

Har iPhone 12 pro Glas baksida?

Skyddande baksida tillverkat i härdat glas till iPhone 12 Pro Max. Skyddet ger ett skydd mot skador, sprickor och repor på baksidan av din telefon. Glaset läggs enkelt över baksidan på din telefon utan att bubblor bildas under.

Får man med laddare till iPhone 12 Pro?

iPhone 12 (och tidigare års modeller som fortfarande säljs) levereras nu utan både laddare och hörlurar. ... En av de kanske största snackisarna har varit att de nya iPhones kommer utan både laddare och hörlurar. Apple hävdar att det är av miljömässiga skäl, men det har ändå väckt många frågor hos fansen.

Relaterade inlägg: