Hur fungerar andelsspel på V75?

Innehållsförteckning

Hur fungerar andelsspel på V75?

Hur fungerar andelsspel på V75?

40 % av potten går till sjuorna, 20 % till sexorna och 40 % till femmorna. Om ingen får alla rätt eller att väldigt många träffar 5 och/eller 6 vinnare och utdelningen blir lägre än 15 kronor går pengarna till en jackpot för nästkommande V75-omgång som avgörs på en lördag.

Hur fungerar V75 tillsammans?

Du väljer själv hur många omgångar du vill delta i och hur stor din maxinsats per omgång ska vara. När omgången aktiveras dras pengarna för din insats direkt från ditt ATG-konto och du är då med i omgången. Hur många kan man vara i ett lag? Ett lag kan ha upp till 50 medlemmar.

Kan man makulera en andel ATG?

Nej, när spelet blivit registrerat på ATG.se går det inte att makulera.

Hur fungerar andel?

Köper man 2 av 10 andelar betalar man 2/10 av systemets totalpris och så vidare. Om sedan V75-systemet genererar vinst så delas vinsten upp på 10 delar i det här fallet. Så om du äger 1 andel av ett V75-system och det genererar en total vinst på 1000 kr så kommer din andel att vara värd 100 kr.

Hur spelar man tillsammans på ATG?

Spelar laget till både V75 och V86 samlar man ihop pengar i olika lagkassor. Det är bara lagkaptenen eller utvald spelläggare för omgången som kan genomföra lagets spel. Lagets system kan aldrig kosta mer än det belopp som finns tillgängligt i lagkassan för omgången.

Kan man makulera V75?

Efter att spelet registrerats hos ATG kan det inte ändras eller makuleras. Du spela fram till att V75-1/V86-1 släpps iväg.

Relaterade inlägg: