Vad är Avtalsförvaltning?

Innehållsförteckning

Vad är Avtalsförvaltning?

Vad är Avtalsförvaltning?

Avtalsförvaltning innebär även att registrera avtalet i en avtalsdatabas och tillgängliggöra den för alla som får göra avrop, samt att hantera eventuella förlängningar och prisjusteringar.

Vad är Avtalsuppföljning?

Avtalsuppföljning är aktiviteter som syftar till att säkerställa att leverantören uppfyller de krav som ni har ställt i upphandlingsdokumenten och att ni som upphandlande myndigheten eller enheten får det som ni har efterfrågat.

Vad gör en Contract Manager?

Som Contract Manager kommer du att få en nyckelroll och ansvarar för att driva igenom juridiskt bindande kontrakt som följer lagar och regleringar, samtidigt som avtalen ska gynna affären. Drivs du av att utforma avtal och driva komplexa affärer i hamn så är detta kanske din nästa utmaning!

Varför Avtalsuppföljning?

Fördelar med avtalsuppföljningVisa Fånga upp ihållande brister/stora brister under en avtalsperiod. Uppföljningen blir även ett viktigt verktyg för att förstärka processerna för framtida inköp. Genom uppföljning uppfattar leverantörer er som seriös och ni får därmed ett ökat förtroende.

Vad tjänar en Contract Manager?

Aktuell medellön är 47.429 kr och medelåldern 36,1 år. Besök Lönestatistik.se för mer ingående statistik och löner för contract manager.

Relaterade inlägg: