Vad är Blocket paket?

Innehållsförteckning

Vad är Blocket paket?

Vad är Blocket paket?

Blocketpaketet är en tjänst som vi erbjuder i samarbete med Rocker & Schenker. ... Köparen kommer således få ett mejl och kan antingen betala direkt via Swish in till Rocker som då håller pengarna tills frakttjänsten är klar, eller så kan köparen välja att betala med faktura.

Vad är Courier Delivery Blocketpaket?

Köparen påstår sig skapa en förfrågan och kommer att betala frakten. ... På sidan uppmanas säljaren att både ange sitt kortnummer och använda sig av sitt BankId för att få sina pengar för frakten som köparen påstår sig ha betalat. I stället för att få pengar så töms säljarens konto på pengar.

Hur lång tid tar Blocket paket?

När varan har kommit fram till ombudet får köparen ett meddelande från Schenker om att det är dags att hämta paketet. Köparen hämtar paketet inom den tid som Schenker anger. Efter 36 timmar betalar vår betalpartner Rocker ut pengarna till säljaren.

Vad kostar det att skicka med Blocketpaketet?

Pris, vikt och sånt

  • Skicka en telefon. Upp till 1 kg. 69 kr.
  • Skicka en bärbar dator. Upp till 5 kg. 99 kr.
  • Skicka några golfklubbor. Upp till kr.
  • Skicka en platt-tv. Upp till kr.

Är Blocket paket bra?

Tradera är mycket bättre säkerhetsmässigt eftersom det finns omdömen. Men om du ska göra affärer på Blocket över en viss summa så är blocketpaketet att rekommendera. Jag har använt det själv minst 3 gånger, och det har fungerat bra.

Kan man bli lurad på Blocketpaket?

Problemet med den tjänsten är väl att man kan bli lurad som säljare istället.. Om de inte ändrat något på senaste. Både Blocket paketet och PayPal är farligt som säljare. Är köparen oärlig så blir man blåst.

Hur får jag betalt Blocketpaket?

Köparen betalar Köparen får ett mejl om hur varan ska betalas och fyller i leveransadress, anger sitt personnummer och verifierar sig med BankID. När köparen har godkänt betalningsvillkoren skickas ett mejl ut med kvitto, sändnings-ID och spårning av paketet.

När får jag pengarna Blocketpaket?

Automatiskt godkännande efter 24 timmar När varan har godkänts skickas pengarna till ditt konto. Om köparen inte hämtar ut varan från ombudet inom 14 dagar kommer vi på DB Schenker att returnera varan till dig.

Kan man skicka med postförskott som privatperson?

Postförskott innebär alltså att Posten på egen hand eller genom ett ombud tar emot det belopp som avsändaren angett. ... För att läsa mer om hur du kan skicka mot postförskott, eller om möjligheterna till att skicka med postförskott som privatperson, klicka på länkarna i menyn till höger.

Relaterade inlägg: