Vad ingår i Sector Alarm startpaket?

Innehållsförteckning

Vad ingår i Sector Alarm startpaket?

Vad ingår i Sector Alarm startpaket?

Beställ hemlarm och spara 4680 kr! Beställer du hemlarm idag så får du vårt startpaket för 0 kr. Låt oss kontakta dig och berätta mer om erbjudandet. I startpaketet ingår installation av 1 centralenhet, 1 manöverpanel, 1 kameradetektor, 2 rökdetektorer, 1 magnetkontakt, 5 larmbrickor och avskräckande dekaler.

Varför Sector Alarm?

Sector Alarm är ett ledande säkerhetsföretag med över 25 års erfarenhet. ... Våra säkerhetsexperter anpassar ditt larm efter dina och din familjs behov. Avancerade sensorer upptäcker inbrottsförsök, rök och brand, med omedelbar kameraverifiering på vår certifierade larmcentral.

Hur lång uppsägningstid Sector Alarm?

Idag när du tecknar ett avtal med Sector Alarm så lånar du ditt startpaket vilket innebär att du endast har tre månaders uppsägningstid.

Vad kostar larm till lägenhet?

Priset för ett hemlarm beror till stor del på om det är friköpt eller om du hyr utrustningen från ett larmföretag. Om du hyr larmet kan du få installationen för kronor medan ett friköpt larm som du själv äger själv kan kosta upp emot 15 000-20 000 kronor.

Hur seriösa är Sector Alarm?

Sector Alarm erbjuder fria utryckningar och har en prisbelönt kundtjänst öppen dygnet runt. De är inte billigast men binder inte upp sina kunder i långa avtal och de har ett rimligt pristak. Sector Alarm är en av marknadens veteraner och erbjuder såväl larm med kameradetektor som överfallslarm i standardpaketet.

Relaterade inlägg: