Vart kan man få sms lån?

Innehållsförteckning

Vart kan man få sms lån?

Vart kan man få sms lån?

Som låntagare kan man ansöka om ett SMS lån från Saldo utan att riskera en kreditupplysning hos UC. Vi erbjuder med andra ord trygga lån utan UC. Detta är till din fördel eftersom din låneansökan inte påverkar din kreditvärdighet. Vår automatiserade ansökan kontrollerar din kreditvärdighet via Bisnode.

Vad är viktigt att tänka på om man tar ett sms -/ snabblån Varför?

Vid sms-lån görs ofta en kontroll via Bisnode eller Creditsafe, som dock inte påverkar ditt kreditbetyg hos UC. En UC syns hos andra banker om du skulle söka ett traditionellt lån senare, vilket är en av anledningarna till att det finns de som ansöker om ett lån utan UC. Trots de högre kostnader det kan medföra.

Hur mycket kan man låna på sms lån?

På grund av dess enkla ansökningsprocess och låga krav för godkännande tar långivare en relativt hög ränta på lånet samtidigt som de inte lånar ut större summor. Majoriteten av långivare inom snabblån erbjuder lånebelopp på mellan 5 kr.

Är det farligt att ta SMS lån?

Risker med sms-lån Kan man inte betala tillbaka direkt så finns risken att man hamnar i en fälla av höjda räntor. Det finns de som tagit nya sms-lån enbart för att kunna betala tillbaka de gamla. Detta leder till en cirkel av lån och ekonomiska problem som är svårlösta för en individ med dålig ekonomi.

Vad händer om man inte kan betala ett SMS lån?

Om du inte kan betala Skulden ökar i snabb takt! Företagen kan ha olika rutiner om du inte kan betala tillbaka ditt lån men det vanligaste är att du först får en påminnelse på den obetalda fakturan. Då tillkommer en påminnelseavgift. Sedan skickas ärendet till inkasso och då tillkommer en inkassoavgift, 180 kronor.

Relaterade inlägg: