När har jag rätt att stämpla?

Innehållsförteckning

När har jag rätt att stämpla?

När har jag rätt att stämpla?

Du behöver uppfylla ett av följande villkor: Du har jobbat i minst 6 månader med minst 60 timmar per kalendermånad under det senaste året. Du har jobbat i minst 420 timmar under 6 sammanhängande månader, med minst 40 timmar i var och en av de 6 månaderna under det senaste året.

Hur länge måste man ha arbetat för att få a-kassa?

Villkor för ersättning grundad på inkomsten Ha arbetat minst 6 månader, minst 60 timmar per kalendermånad. Medlemsvillkoret. Ha varit medlem i en a-kassa minst 12* månader. *Under mars-december 2020 räknas varje medlemsmånad som 4 månader.

Vad är lägsta A kassa?

En lättnad i arbetsvillkoret medför att ersättningen från grundförsäkringen kan komma att bli mycket låg för den som har arbetat deltid. Regeringen har därför även beslutat att införa en lägsta nivå för dagpenning i form av grundbelopp. Det lägsta beloppet ska uppgå till 255 kronor, dvs ett halvt grundbelopp.

Vem finansierar a kassa?

Arbetslöshetskassorna har rätt till statsbidrag för kostnaderna för den ersättning som betalas ut enligt bestämmelserna i lagen (1997:238) om arbetslöshetsförsäkring. ... Finansieringsavgiften betalas av arbetslöshetskassorna till staten för att finansiera en del av statens kostnader för utbetald arbetslöshetsersättning.

Relaterade inlägg: