Vad innebär det att bo i ett Comhem hus?

Innehållsförteckning

Vad innebär det att bo i ett Comhem hus?

Vad innebär det att bo i ett Comhem hus?

Historiskt så kallas bostäder som var anslutna till Com Hems kabel-tv-nät (via koaxial) för “Com Hem-hus”. Idag när Com Hem levererar sina bredbandstjänster, TV-tjänster och telefonitjänster både via kabel-tv och via öppet nät genom fiber så har definitionen på ett Com Hem-hus breddats.

Kan man bara ha Comhem i Comhem hus?

Kan jag skaffa Telia Bredband även om det är installerat ComHem-uttag i min bostad? Du kan alltid skaffa Telia Bredband så länge du har ett fungerande telejack i din bostad. Om du har ComHems "tre hål i väggen" så är det ett alternativ, men aldrig ett hinder.

Kan man byta från Comhem?

Vill man byta leverantör måste man betala för samma tjänst två gånger. Ska du kunna välja fritt krävs det att nätet är ”öppet”. ... Ett öppet stadsnät är dock ingen garanti för att enskilda konsumenter ska kunna välja leverantör.

Vad ingår i Comhem bredband?

Com Hem levererade bredbandshastigheter upp till 1000 Mbit/s i stadsnät och upp till 1200 Mbit/s i kabel-tv-nätet. Som kund hos Com Hem kunde välja mellan abonnemang med namnen: BREDBAND 100.

Vad krävs för Com Hem?

Du som är folkbokförd på en Tele2-adress med FiberKoax kan se dina kanaler i Comhem Play (för dig med grundutbud) utan extra kostnad....Detta ingår:

  • 15 tv-kanaler.
  • Streama var du vill i hela EU.
  • Anslut upp till fem enheter, titta på en i taget.
  • App till iOS, Android.
  • Streama via Air Play eller Chromecast.

Kan man byta från Com Hem till Telia?

DET ÄR ENKELT ATT BYTA TILL FIBER FRÅN TELIA Du behöver bara fylla i en intresseanmälan, så ser vi över om du kan byta till fiber från oss.

Varför byta Mediaomvandlare?

Fördelar med att byta fiberleverantör Det är ofta attraktiva kampanjer erbjuds (måste ju finnas en morot!) Du kan få tillgång till andra operatörer som du inte haft möjlighet att få tidigare. Kan vara IPTV-paket som du är ute efter eller operatörer som rankas högt inom exempelvis kundtjänst.

Relaterade inlägg: