Vad innebär säljansvarig?

Innehållsförteckning

Vad innebär säljansvarig?

Vad innebär säljansvarig?

En säljare arbetar med att sköta hela eller delar av försäljningen – attrahera, utveckla och behålla lönsamma kunder på ett företag. Säljaren även kallad försäljare kan vara ansvarig för hela processen kring försäljningen eller enbart delar av försäljningen. ... Ofta arbetar de med att utveckla och behålla kunder.

Vad kan man jobba som B2B säljare?

Ett annat ord för B2B-säljare är företagssäljare. Men vad gör du som B2B-säljare egentligen? Dina främsta uppgifter är bland annat att prospektera nya kunder, engagera till köp och ha den yttersta kommunikationen med intressenter för att driva in försäljning. Du ordnar med kundmöten, offerter och upphandlingar.

Vad betyder kam?

Som Key Account Manager (KAM) och Account Manager har du hand om ett företags kunder eller specifika nyckelkunder. ... Dina arbetsuppgifter kan likna dem som en traditionell säljare har men en KAM ser till sin kunds specifika behov.

Vad gör en Accounter?

Som Account manager / Key account manager tar du hand om företagets kunder och stärker företagets eller organisationens position för att de ska bli så konkurrenskraftiga och lönsamma som möjligt. ... KAM kan sägas vara kundens representant i den egna organisationen och har ofta en mer avancerad säljarroll.

Relaterade inlägg: