Vad gör man på en sittning?

Innehållsförteckning

Vad gör man på en sittning?

Vad gör man på en sittning?

En sittning kan man säga är en större middag som kan vara allt från en fulsittning i ouvven till en finsittning i frack! Under sittningen så kan det hållas uppträden, spex, eller sjungas sånger från sångboken! Vissa sittningar har även eftersläpp för att kunna festa sent in på natten.

Vad innebär Fulsittning?

Fulsittning: En informell sittning. På en fulsittning finns det oftast ett tema som man ska klä sig enligt. Det kan också vara exempelvis en matlådesittning, där man tar med sig egen mat.

Vad betyder sittning?

En sittning, sits eller sitz är i studentsammanhang en studentikos middag. Sittningar ordnas ofta på kårhus, nationer eller sektioner eller i studentkorridoren.

Vad är en gasque?

Gasque[redigera | redigera wikitext] Gasque (gask) är ett begrepp som används på svenska universitet om en studentikos fest med sittning, och stavningen "gasque" är ett exempel på studentikos stavning. Ordet kommer möjligen från ett "bud" i det på 1800-talet mycket populära kortspelet vira.

Hur lång är en sittning?

1. Vi har inga bestämda tider på en sittning, vi brukar räkna mellan 1,5 till 2 timmar mellan bokningar på populära bord. Varierande på tid och dag.

Hur länge är en sittning på restaurang?

För en restaurang som har öppet mellan till exempel 12:00 till 16:00 är den totala tiden för den sittningen 240 minuter.

Hur länge har man ett bord?

1. Vi har inga bestämda tider på en sittning, vi brukar räkna mellan 1,5 till 2 timmar mellan bokningar på populära bord.

Relaterade inlägg: