Vad kostar det att bygga ett Götenehus?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att bygga ett Götenehus?

Vad kostar det att bygga ett Götenehus?

Vad kostar ett Götenehus? Det varierar beroende på vilken husmodell man utgår från, eventuella tillval och vart i landet man bygger. Men för att ge ett exempel så kostar husmodellen Rönnhem i standardutförande och med totalentreprenad kronor i Stockholm.

Vad ingår i totalentreprenad Götenehus?

Hos oss ingår allt du behöver som standard utan att det kostar något extra. Det gör att du i slutändan vinner på att anlita oss, och att du hela tiden har en god bild av vad huset kommer att kosta. Vill du sedan göra personliga tillval så att huset blir precis som du har tänkt dig så kan du självklart göra det.

Hur bra är Götenehus?

– De småfel som varit har blivit åtgärdade och vi är väldigt nöjda med huset i sin helhet. Skulle vi bygga nytt skulle vi bygga lite större, lägga till ett källarplan. Han kan absolut tänka sig att bygga med Götenehus igen. Men det är ingen självklarhet att valet skulle falla på dem.

Vad kostar det att bygga en herrgård?

Baserat på projekt som lagts ut på Byggstart ser vi att snittpriset för att bygga villa ligger på cirka 22.500 kr per kvadratmeter. De billigare projekten kan bli så låga som 17.500 kr/m2, medan de dyraste kan gå upp till 35.000 kr/m2 eller mer.

Vad kostar Talludden Myresjöhus?

I standardutförande ligger priset på 3,2 miljoner.

Relaterade inlägg: