Vilken GB Glass har funnits längst?

Innehållsförteckning

Vilken GB Glass har funnits längst?

Vilken GB Glass har funnits längst?

En föregångare hette Big Top. Top Hat (glass) - introducerades i GB Glaces sortiment 1956, försvann 1994 och återintroducerades 2007.

Vilken glass är äldst?

Notera Lakritspucken som nyhet. Päronsplitt(1970), Piggellin (1972) och 88:an(1973) är några av de äldsta glassorterna som fortfarande finns kvar i olika tillverkares sortiment. Likaså TipTop och Cornett som lanserades under 1980-talet.

Hur mycket kostar en daimstrut?

21,00 kr. Glassvärldens riktiga ikon – struten! Våra strutar bjuder på en härlig resa från toppens början och ända ner till chokladtippen längst ner i den krispiga våfflan. Sveriges populäraste glassstrut DAIMstruten, består av len vaniljglass med daimbitar i frasig strut.

Vad kostar GB Glass 2021?

Nya glassen Magnum Double Gold Caramel Billionaire från GB Glace är en glass med som är omsluten av en “gyllene” krokantchoklad. Innanför det krispiga skalet av krokantchoklad så finns det en läcker karamellsås med en glass med smak av pekannöt och kaka. Glassen har en volym på 85 ml och kostar 26,90 kr i butik.

Vad kostar en daimstrut?

25,00 kr. Glassvärldens riktiga ikon – struten! Våra strutar bjuder på en härlig resa från toppens början och ända ner till chokladtippen längst ner i den krispiga våfflan.

Relaterade inlägg: