Hur mycket kostade ert Poolbygge?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostade ert Poolbygge?

Hur mycket kostade ert Poolbygge?

Att bygga pool är ett relativt dyrt trädgårdsprojekt jämfört med många andra. Priset för en normal pool ligger i ett stort spann, allt från 200 000-600 000 kronor, men det kan bli ännu dyrare. Det finns flera faktorer som påverkar priset på en pool, men i första hand är det pooltypen.

Vad kostar det att bygga pool 2021?

Kostnaden för poolen (inklusive pooltak och värmepump) är cirka 150 000 kr. Kostnaden för installation av poolen är cirka 187 000 kr samt en transportkostnad av poolen på cirka 5 000 kr. Totalkostnaden för att bygga och installera en thermopool som är 3 x 6 meter blir då cirka 350 000 kr.

Vad kostar en pool från Folkpool?

Poolen är flexibel och kan byggas i olika storlekar, former och vinklar – dessutom kan du välja bland olika stommar. Bygget sker utifrån och in, vilket inte kräver något extra utrymme vid montering. Det mest populära måttet är 4 x 8 m. Pris: ca 85 000–200 000 kr.

Hur mycket kostar en pool i månaden?

Månadskostnad rengöring. För rengöring och underhåll av din pool kan du räkna med att betala ca 10 kronor för kemikalier under hela säsongen vilket innebär en kostnad på 2 kronor i månaden.

Vad kostar en Tjälldenpool?

Tjällden poolblock – kostnader och priser
Poolstorlek*PoolstommeCirkapris
4×8 meterTjällden isolerade fiberarmerade cellplastblockCirka 46 000 kr inklusive betong och armering

Vad kostar det att bygga inomhuspool?

Räkna med mellan 800 000 kronor och upp emot miljonen, säger Jan Wallén. Tänk också på att det inte går att använda vilket kakel som helst, kaklet måste vara godkänt för att användas i pool. – Det är delvis därför som det sticker iväg i pris, säger Jan Wallén.

Vad kostar pool totalentreprenad?

Arbetskostnad och montering En grov uppskattning är att arbetskostnaden för att bygga poolen ligger på ungefär lika mycket som poolen i sig. Slutpriset för ett poolbygge kan därför uppskattas till mellan 2 000 kronor. Allt beroende på dina val och förutsättningar.

Vad kostar markarbete för pool?

Enbart grävning för en 8 x 4 meters pool tar ca 2 dagar och kostar cirka 13 0 kr. Till detta priset måste du räkna till etableringskostnader på ca 7 5 kr och bortforsling av massor med deponi. Vill du ha hjälp med bortforsling av schaktmassor kostar det ungefär lika mycket till.

Relaterade inlägg: