Hur mycket kostade hästen Casanova?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostade hästen Casanova?

Hur mycket kostade hästen Casanova?

Priset på stjärnan: 100 miljoner kronor Det betydde enormt mycket för mig men den hästen har även lyft svensk ridsport, säger Peder Fredricson i podcasten Schulman Show.

Hur mycket skulle all in kosta?

All In, en 13-årig valack, är guldklimpen. Med honom har Fredricson vunnit OS-silver, EM-guld och EM-silver i lag plus 25 internationella titlar. Priset på hästen är från 100 miljoner kronor och uppåt.

Vad kostade hästen Matrix?

Lisen Bratt Fredricson har aldrig avslöjat hur mycket hon fick för Matrix. Men köparen, den argentinske ryttaren Jose Maria Larocca, är bevisligen stadd i kassan. 2010 köpte han Okidoki en av världens då bästa hästar. Ryktet gick om en köpesumma på uppåt 40 miljoner kronor.

Vem äger Peders hästar?

Peder Fredricson är en del av Team H&M. Teamet består av de fyra stjärnryttarna Malin Baryard Johnsson, Nicola Philippaerts, Olivier Philippaerts och Peder Fredricson. Följ dem på H&M We Love Horses i sociala medier. H&M We Love Horses – mötesplatsen för alla som älskar hästar och mode.

Vad kostar en topphäst?

De där två-tre topphästarna kan kanske vara värda uppemot 100 000 euro, men alla de andra är inte i närheten av de summorna, säger han.

Hur mycket såldes Casanova för?

Gården är nu till salu för 13,5 miljoner dollar, men låt oss hoppas att Alison hittar ett nytt bra hem för Casanova. Casanova, är ett svenskt halvblod e Cortez – Alpenfürst, född 1990, uppfödare Roland Nordqvist.

Hur mycket är hästen all in värd?

– Hon betyder otroligt mycket och har betytt väldigt mycket för svensk hoppsport och gör det fortfarande. För mig både med H&M-sponsringen och som privat hästägare, säger den svenska stjärnan Peder Fredricson som rider med hästen All in, värderad till omkring 200 miljoner kronor.

Hur mycket kostar en OS häst?

En häst kostar i regel 30 000 kronor. Den exakta inköpssumman varierar vanligtvis från mellan cirka 1 0 000 kronor, men tävlingshästar för trav och galopp kostar i många fall miljonbelopp. Hästens ålder, stamtavla och fysik är tre viktiga aspekter som påverkar priset.

Vem äger Malin Baryards häst?

Det har vi ett annat team och hästar för, säger Peder Fredricson. Charlotte Söderström är känd som arvtagerska till den stora klädjätten H&M och har även satsat på Malin Baryard-Johnsson i över 20 år. Och det är hon som äger så väl Peders stjärnhäst All In som Malins dyrgrip Indiana.

Relaterade inlägg: