Vad kommer till Disney plus 2021 juni?

Innehållsförteckning

Vad kommer till Disney plus 2021 juni?

Vad kommer till Disney plus 2021 juni?

Disney+ nya originalserie Loki är fortsättningen på Marvelfigurens resa efter filmen Avengers: Endgame. Tom Hiddleston återvänder i rollen som Loki i den kommande serien där vi även får möta nya karaktärer som spelas av bland andra Owen Wilson, Sophia Di Martino och Richard E. Grant. Serien har premiär den 9 juni.

Vad kommer på Disney plus i maj?

Nu kommer filmen "Cruella" med Emma Stone, animerade serien "Star Wars: Uslingarna" och alla säsonger av "Angel". Fira Star Wars-dagen 4 maj med en ny animerad serie.

Vad kommer till Disney plus 2021 juli?

Den 9 juli är det ÄNTLIGEN dags för efterlängtade Black Widow att få sin premiär. Filmen släpps simultant på bio och på Disney+. På streamingtjänsten kan du få tillgång till filmen med Premier Access. Black Widow handlar om Marvel-karaktären med samma namn, också känd som Natasha Romanoff, spelad av Scarlett Johansson.

Vad kommer till Disney plus i september 2021?

Under en presskonferens på tisdagsmorgonen fick vi mer info om streamingjättens kommande släpp. Här är några av höjdpunkterna på Disney+ fram till slutet av 2021: Star Wars- universumet växer med mer animerat. Den 22 september släpps "Star Wars Visions" som är en serie med 9 fristående historier i anime-stuk.

Vad släpps på Disney+?

Utbudet på Disney+ växer i höst med ytterligare Star Wars-serier, Marvel-hjälten Hawkeye på egna äventyr och en ny "Ensam hemma"-film. Hulu och FX levererar en bunt nya dramaserier till vuxensektionen Star, och regissörer som Darren Aronofsky och Peter Jackson står bakom några av höstens stora dokumentärer.

Relaterade inlägg: