Hur mycket kostar det att bygga ett slott?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att bygga ett slott?

Hur mycket kostar det att bygga ett slott?

Nu kan du köpa ett riktigt slott på egen ö för 3,5 miljoner kronor. Med tinnar, torn, och vatten runtom, kan du bo som en riktig kunglighet. I köpet av slottet på Hemnet ingår dessutom 3 villor och andra byggnader!

Vem är Agnes lätt?

38-årig kvinna i Åtvidaberg Agnes är en kvinna som är född den 24 januari 1983 och bosatt i Åtvidaberg på Hägerstads Slott. Hon flyttade till sin nuvarande villa eller småhus för 4 år sedan (den ). Här bor hon tillsammans med Per Stefan.

Hur gick det med drömmen om slottet?

I början av 90-talet lades anstalten ner och slottet såldes som privatbostad. Några ägarbyten senare lämnades det 2011 helt åt sitt öde och julhelgen samma år brann det tre gånger för att därefter lämnas utan tak i 6- dök Hägerstads slott upp på Hemnet och det var också så makarna Lätt fick nys om slottet.

Kan man köpa ett slott?

Just nu finns massor av vackra herrgårdar och riktiga slott du kan köpa. Här har vi samlat några av de vackra husen till salu. Bland annat ett medeltida slott, en herrgård med en ryslig mordhistoria och några pampiga gårdar till fyndpris.

Vem bor på hägerstads slott?

Det här är familjen Lätt Familjen består av: Stefan och Agnes, barnen Nils, 6, Karin, 11, och Katarina, 16. Bor: Hägerstads slott i Åtvidaberg. Gör: Stefan och Agnes har sedan flytten till Sverige i princip jobbat heltid med renoveringen av slottet.

Relaterade inlägg: