Hur gör man för att få Spotify family?

Innehållsförteckning

Hur gör man för att få Spotify family?

Hur gör man för att få Spotify family?

Det är enkelt att skaffa Premium Family

  1. Registrera dig eller logga in med ditt befintliga konto.
  2. Bjud in familjemedlemmar du bor med till Premium.
  3. Familjemedlemmar godkänner inbjudan hemma, bekräftar sin adress och så är det klart – du är en del av familjen. *

Hur mycket kostar Spotify Premium Family?

Familjemedlemmar som bor tillsammans kan ha upp till sex Premium-konton. Ni betalar bara 189 kr per månad. Introducera ditt barn till en lekplats av ljud med Spotify Kids-appen. Allt är handplockat av Spotify.

Vad är Spotify Technology?

  • Spotify Technology S.A. är ett svenskt multinationellt företag, [2] lanserat 7 oktober 2008, med en ljudtjänst som erbjuder möjligheten att kunna lyssna till strömmad musik, poddradioprogram och se videoklipp över Internet. Sedan 2015 är Spotify världens största online-musiktjänst och i mars 2019 hade Spotify 217 miljoner aktiva användare.

När startades Spotify?

  • Spotify startades i april 2006 av entreprenörerna Daniel Ek och Tradedoubler -grundaren Martin Lorentzon i direkt samarbete med en rad av världens främsta skivbolag. Så väl Lorentzon som Ek hade tjänat pengar på internetannonser i den första IT-boomen i Sverige.

När blev Spotify ägare till Tencent?

  • Bytet resulterade i att Spotify blev ägare till 9 % av Tencent Music Entertainment, samt att Tencent blev ägare till 7,5 % av Spotify. 2019 utökade Tencent sitt innehav till 9,2 %. Nästan tio år efter lanseringen, i april 2018, börsintroducerades Spotify i New York.

Relaterade inlägg: