Vad kostar Aspen bränsle?

Innehållsförteckning

Vad kostar Aspen bränsle?

Vad kostar Aspen bränsle?

Lägsta pris på Aspen Fuels Aspen 2 5L Alkylatbensin är 179 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 3 jämförda butiker.

Varför Aspen bensin?

Aspen 4 är i stort sett fri från skadliga komponenter som bensen och andra aromater. Förutom att det ger en bättre arbetsmiljö för användaren och minimerar skadliga utsläpp, så hålls motorn renare. Ett rent bränsle minimerar kolrester och avlagringar på motorns delar, vilket ger en jämnare och mer effektiv drift.

Vilken alkylatbensin är bäst?

Alkylatbensin är 99% renare än vanlig bensin, och även fri från svavel, bensen och aromater. En annan detalj som gör den steget bättre är att den kan lagras mycket längre utan att tappa kvalitén. Tänk på detta: bensin blir avslagen om den får sitta i gräsklipparen utan användning i 30 dagar.

Vem säljer Aspen bensin?

Köp alkylatbensin från Aspen online på granngården.se eller i din närmsta Granngårdenbutik!

Vad kostar Alkylatbensin på pump?

Vad kostar alkylatbensinen? Alkylatbensin i smådunkar (4-5 liter) kostar 20-25:-/l. De stationer som erbjuder alkylatbensin på pump tar ca: 0:50 till 1:50 SEK mer per liter än vad priset på 95 oktanig bensin är.

Hur länge håller Aspen bensin?

Hur länge kan bränslet vara användbart? Svar: Om dunkarna har stått torrt och svalt, utan stora temperaturväxlingar, kan bränslet vara bra i ett par, tre år.

Vad används alkylatbensin till?

Miljövinsten med alkylatbensin är extra stor om du brukar köra i vikar och grunda vatten där ekosystemet är känsligt. Alkylatbensin kan används även i andra tvåtaktsmotorer såsom gräsklippare, mopeder, motorsågar och andra arbetsredskap.

Vilken alkylatbensin?

Den viktigaste skillnaden är att alkylatbensinen är en extra ren form av bränsle. Alkylatbensinen tillverkas av gasformiga kolväten från fossila bränslen: en slags ångor eller gaser som uppstår vid raffinering av olja.

Relaterade inlägg: