Vad betyder LF på Cylinda frys?

Innehållsförteckning

Vad betyder LF på Cylinda frys?

Vad betyder LF på Cylinda frys?

Kylen startar automatiskt när strömstyrkan uppnått tillräcklig nivå. LF Frysen är inte tillräckligt kall Varningen visas om det varit strömavbrott under en längre tid och när apparaten startas upp för första gången. LP Låg strömstyrka Apparaten skiftar till standby- läge när strömstyrkan faller under 170 Volt.

Hur stänga av frys Cylinda?

För att helt stänga av apparaten – dra ur elkontakten (för rengöring och när dörren skall lämnas öppen).

Vad betyder symbolerna på frysen?

Ett GRÖNT ljus betyder att frysen har strömtillförsel. Ett GULT ljus betyder att FastFreeze-alternativet är påkopplat. ... Ett RÖTT ljus varnar för att temperaturen är för hög inne i frysen.

Varför piper frysen Cylinda?

orsak "Uppstår när en eller flera av apparatens delar går sönder eller ett problem uppstår i kylsystemet." Lösning: "Ring Service omedelbart."

Varför låter min frys?

När kylmedel pumpas runt i kylskåpet kan du ibland höra ett gurglande eller bubblande ljud. Kylskåpet kan även ge ifrån sig ett klickljud, vilket oftast betyder att kompressorn slås av och på. Surr, vibrationer och andra metalliska ljud har ofta något att göra med rörsystemet och hörs i förbindelse med avfrostning.

Hur många grader skall det vara i en frys?

Temperaturen i kylen ska ha plus fyra grader och frysen ska ha minus 18 grader.

Hur man stänger av en frys?

Avfrosta frysen Stäng av produkten och dra ur kontakten eller dra säkringen i proppskåpet. Ta bort alla livsmedelsprodukter ur frysen, linda in dem i flera lager med papper och förvara dem på ett kallt ställe. Låt dörren stå öppen, ta bort pluggen från dräneringen och samla upp vattnet på en bricka.

Hur länge ska kylskåp stå efter transport Cylinda?

Detta påverkar ditt kylskåps prestanda. Fäst tillbehören i kylskåpet under transport för att undvika skador på tillbehören. När det används för första gången eller efter transport, ställ ditt kylskåp i upprätt läge i 3 timmar och koppla in det för att möjliggöra effektiv drift. Annars kan du skada kompressorn.

Varför piper min frys?

Om den piper ihållande, ska du prova att släcka och tända skåpet. Temperaturen i frysen är för hög och frysvarorna tinar. Allt detta beror på de stora intervall inom vilka kompressorn inte arbetar.

Vad betyder Fast Freeze?

Bevara konsistensen på maten med FastFreeze Snabbinfrysningsfunktionen FastFreeze bevarar matens vitaminer, konsistens, smak och alla hälsofördelar.

Relaterade inlägg: