Kan man betala med kort på bussen Skånetrafiken?

Innehållsförteckning

Kan man betala med kort på bussen Skånetrafiken?

Kan man betala med kort på bussen Skånetrafiken?

Om du ska resa inom stan med grön stadsbuss och inte har köpt biljett i förväg kan du använda ditt betalkort och blippa det mot biljettläsaren på bussen. ... Med andra ord betalar du aldrig mer än för två enkelbiljetter om du reser inom 24 timmar.

Vad kostar månadskort i Skåne?

För månadsbiljetterna föreslås priset till 500 kronor för kort zon i storstad (Malmö, Lund och Helsingborg), medan det i småstad ska kosta 400 kronor. För ett månadskort i mellanzonen blir kostnaden 830 kronor. För lång zon, det vill säga hela Skåne, blir månadskostnaden 1200 kronor.

Vad kostar busskort Skåne?

Res i hela Skåne till ett förmånligt pris från mitten av december och en bit in i januari. Julbiljetten kostar 399 kronor och börjar säljas den 1 december 2021.

Hur betalar man på bussen Skåne?

Ombord på regionbuss: Biljetten utfärdas i form av en valideringsbar pappersbiljett men kan även kopplas till ett Skånetrafiken-kort och i förlängningen även till ett betalkort. Kunder som reser med 30-dagarsbiljett kopplat till Skånetrafikenkortet kommer kunna förnya sin biljett ombord.

Vad kostar en bussresa i Malmö?

Du betalar alltid för en enkelbiljett för vuxen. Biljetten kostar 27 kronor och du reser fritt i en timme. Du får ingen pappersbiljett utan resan är kopplad till ditt betalkort. Du kan bara köpa en biljett per betalkort.

Hur mycket kostar månadskort buss?

Barn/ungdom 198 SEK, Vuxen 396 SEK.

Relaterade inlägg: