Måste man ha abonnemang till Xplora 5?

Innehållsförteckning

Måste man ha abonnemang till Xplora 5?

Måste man ha abonnemang till Xplora 5?

XPLORA 5 kommer med ett förinstallerat SIM-kort från XPLORA Mobile. För att klockan ska fungera så behöver den ett aktivt abonnemang, samt kopplas till den tillhörande XPLORA 4 & GO-appen. ... Ett barns användning av XPLORA kräver tillåtelse från barnets förälder/målsman.

Vad ingår i Xplora abonnemang?

I abonnemanget från XPLORA Mobile ingår fria samtal och fri surf inom EU/EES. Det vill säga att du kan använda din XPLORA på samma sätt inom EU/EES som i Sverige utan att det tillkommer några extra kostnader.

Vilket abonnemang Xplora?

Abonnemang. Xplora 4 är som sagt en telefon i klockformat, därför har den ett förmonterat SIM-kort som behöver kopplas till ett abonnemang för att fungera. På den här webbsidan skaffar du ett abonnemang: https://xplora.se/aktivera/.

Vilket abonnemang till Xplora?

På den här webbsidan skaffar du ett abonnemang: https://xplora.se/aktivera/. Abonnemanget kostar mellan 99-119 kr/mån, beroende på om du vill förskottsbetala abonnemanget eller betala löpande för varje månad. Samtal, SMS och data inom EU ingår i alla abonnemang.

Måste man ha abonnemang till Xplora 4?

Xplora 4 är som sagt en telefon i klockformat, därför har den ett förmonterat SIM-kort som behöver kopplas till ett abonnemang för att fungera. ... Abonnemanget kostar mellan 99-119 kr/mån, beroende på om du vill förskottsbetala abonnemanget eller betala löpande för varje månad.

Vem kan ringa till XPLORA 5?

Du som förälder ställer in vem som kan kontakta barnet via klockan. Med klockan kan ditt barn: ringa till och ta emot telefonsamtal från upp till 50 godkända kontakter. ta emot textmeddelanden från godkända kontakter (som har installerat Xplora-appen)

Relaterade inlägg: