Hur mycket kostar studybuddy?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar studybuddy?

Hur mycket kostar studybuddy?

Vad kostar läxhjälp? Priset varierar beroende på upplägg, elevens ålder och var ni bor, men startar från 365 kr/h. Tjänsten kan dessutom delas mellan syskon eller klasskompisar helt utan extra kostnad.

Hur fungerar Allakando?

Vi satsar även stenhårt på att anställa de absolut bästa studiecoacherna, utbilda dem noggrant och matcha dem personligen till varje elev. Det är våra enastående studiecoacher, utrustade med Allakando-pedagogiken, som gör att läxhjälp från Allakando ger toppresultat!

Hur mycket kan man ta för läxhjälp?

Kostnad för läxhjälp Om man väljer att betala för läxhjälp varierar priset beroende på vilket företag man väljer att anlita och det kan handla om allt från 200kr/timme till 350kr/timme för privat läxhjälp (priset är efter godkänt skatteavdrag).

Hur är man en bra läxhjälp?

Andra tips kring läxhjälp och betyg Fokusera då på inställning och ansträngning framför resultat! Man kan inte köpa framgång, varken som vuxen eller som barn. Betala in ditt barn för att göra läxor eller nå ett visst betyg. Prata i familjen, lär barnen att det finns andra incitament att lyckas.

Relaterade inlägg: