Vad kostar det att ha Volvo On Call?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ha Volvo On Call?

Vad kostar det att ha Volvo On Call?

Priset för ett Volvo On Call-abonnemang är 390 kronor för 1 år. På Volvos hemsida får du hjälp med att starta eller förlänga ditt abonnemang.

Vad är Volvo On Call-abonnemang?

Volvo On Call är en abonnemangstjänst. I abonnemanget ingår nödhjälp- och trygghetstjänster samt apptjänster.

Har alla Volvo On Call?

Här hittar du Volvos support angående Volvo on Call. Volvo On Call är ej standard utrustning, utan tillval till bilen. Alla ovan funktioner fungerar ej till alla modeller. Idag fungerar Volvo On Call ej till XC40 Recharge.

Kan flera personer ha Volvo On Call?

Flera användare kan ansluta Volvo On Call-appen till samma bil. För att få en mer anpassad upplevelse och support rekommenderas att varje användare skapar ett personligt Volvo ID. Sitt i förarsätet med telefonen och slå på tändningen i bilen.

Vad ingår i Care by Volvo?

Med ett Care by Volvo-abonnemang ingår bland annat service, underhåll, försäkring med mera. Som Care by Volvo-kund behöver du inte förhandla om månadsavgift eller betala kontantinsats. Du betalar bara en fast månadsavgift som täcker det praktiska.

Varför fungerar inte Volvo On Call?

Om du upplever störningar med Volvo On Call-appen trots att bilen som appen är kopplad till står utomhus på en öppen plats med mobiltäckning och din mobila enhet har en god internetanslutning, prova att installera om appen på din mobila enhet.

Relaterade inlägg: