Hur mycket kostar Apple Care?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar Apple Care?

Hur mycket kostar Apple Care?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av skador.

Har man försäkring på AirPods?

AppleCare+ är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport1 och hårdvaruskydd2 i upp till två år för AirPods, Beats-öronsnäckor eller Beats-hörlurar, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod.

Hur vet man om man har Applecare?

Besök mysupport.apple.com. Logga in med ditt Apple-ID. Välj enhet. Här kan du se information om vilken typ av support du är berättigad till, inklusive reparation av hårdvara och teknisk support.

Vad ingår i garanti iPhone?

Apple Distribution International i Hollyhill Industrial Estate Hollyhill, Cork, Irland (eller den som övertar dess rättigheter eller skyldigheter) ("Apple") garanterar Apple-märkt maskinvara och tillbehör i originalförpackningen ("Apple-produkt") mot defekter i material och utförande när den används i enlighet med ...

Vad kostar Apple Care iPad?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice för din iPad, Apple Pencil och ditt iPad-tangentbord från Apple, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 399 kr för iPad och 249 kr för Apple Pencil och iPad-tangentbordet från Apple.

Hur mycket kostar försäkring på AirPods?

Om du har AppleCare+ till hörlurar betalar du bara en självrisk i AppleCare+ per fall....Skadade AirPods.
AirPods ProSjälvrisk i AppleCare+ (per fall)Avgift utanför garantin
AirPods Pro249 kr1 109 kr vardera
Trådlöst laddningsetui för AirPods Pro249 kr1 109 kr
MagSafe-laddningsetui för AirPods Pro249 kr1 109 kr

Vad täcker försäkring på AirPods?

AppleCare+ är en försäkring som ger dig teknisk expertsupport1 och hårdvaruskydd2 i upp till två år för AirPods, Beats-öronsnäckor eller Beats-hörlurar, inklusive skydd för upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. ... Stöld eller förlust av enheten täcks inte av försäkringen.

Relaterade inlägg: