Vad ingår i en bygganmälan?

Innehållsförteckning

Vad ingår i en bygganmälan?

Vad ingår i en bygganmälan?

Du behöver anmäla följande, om det inte krävs bygglov: rivning av en byggnad eller en del av en byggnad, nybyggnad eller tillbyggnad som har undantagits från krav på bygglov i en detaljplan eller i områdesbestämmelser.

Vad kostar ett bygglov för tillbyggnad?

Nybyggnad av komplementbyggnad till en- eller tvåbostadshus med tekniskt samråd (>50 kvm) 15 838 kronor. Tillbyggnad enbostadshus utan tekniskt samråd (30 kvm) 15 838 kronor. Fasadändring en-, tvåbostadshus, komplementbyggnad 4 073 kronor.

Vad kostar det att bygga ett Attefallshus?

Ansökan attefallshus En anmälan går relativt smidigt att genomföra, och syftet är just att anmälan ska vara betydligt enklare än en bygglovsansökan. Kommunen tar i stort sett alltid ut en administrativ avgift för detta som varierar från kommun till kommun, men uppgår till mellan 6 och 10.000 kronor.

Vad kostar ett bygglov i Norrköping?

Avgifter för bygglov Nybyggnad av enbostadshus: 0 kr. Tillbyggnad av enbostadshus 7000- 28000 beroende på storlek och komplexitet (ett bygglov för ett inglasat utrerum som stämmer med detaljplanen och är mindre än 39 kvm kostar 7062 kronor) Mur eller plank: 5500 kr. Uppförande av skylt: 3500 kr.

Relaterade inlägg: