Vad kostar en alkoholmätare?

Innehållsförteckning

Vad kostar en alkoholmätare?

Vad kostar en alkoholmätare?

Detta är en process som måste göras ungefär en gång om året och kostar runt 500 kronor. Se till att den mätare du köper är färdigkalibrerad . Bränslecell eller halvledarcell? Det finns två typer av metoder som alkomätare använder för att mäta alkoholhalten: bränslecell och halvledarcell.

Vad kostar en Dräger?

Det billigaste priset för Dräger Alcotest 3820 just nu är 2 595 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Alkoholmätare med ett genomsnittligt betyg på 3.8 av 5.

Vad kostar en kalibrering?

Vad kostar kalibrering av alkoholmätare? De alkomätare vi säljer med bränslecell måste skickas in till oss för kalibrering och det kostar 499 SEK inklusive moms och frakt båda vägarna.

Vilken alkomätare är bäst?

Vi har valt att utse Dräger 3820 till den alkoholmätare som är bäst i test. Det är en alkoholmätare för privat bruk som är godkänd enligt den professionella standarden. Vi har med två av Drägers alkoholmätare bland våra testvinnare och det är ett av de mest kända företagen som tillverkar alkoholmätare.

Vad kostar det att hyra alkolås?

Cirka 20 000–40 000 kronor, beroende på villkorstidens längd. Transportstyrelsen tar inte ut någon avgift. Däremot står du själv för utgifter i samband med alkolåset; köp eller hyra av alkolås, service av alkolåset och obligatoriska läkarkontroller.

Kan man lita på Dräger 3820?

Pålitlig med gott rykte Dräger 3820 är godkänd enligt både den professionella standarden (EN 15964) och den privata standarden (EN16280). Även motoförarnas helnykterhetsförbund menar att den är pålitlig och säker. Man kan med andra ord lita på Drägers kvalitet och mätning.

Vart kan man köpa Dräger?

Alkotestare Dräger 3820 | Clas Ohlson.

Vem kalibrerar Dräger?

Vänd dig till din närmaste Autoexperten Butik för kalibrering! Det enda som krävs är en knapptryckning för att få mätaren klar för användning.

Relaterade inlägg: