Vad kostar en köksmaskin?

Innehållsförteckning

Vad kostar en köksmaskin?

Vad kostar en köksmaskin?

Kenwood Chef KVC3170S har dessutom en motoreffekt på 1000 watt som gör att maskinen klarar av det mesta. Tack vare detta kan man till exempel använda köksmaskinen för att knåda lite tyngre bröddegar....Kenwood Chef KVC3170S.
ButikPrisAnnoncer
3.219,00Läs mer
eNemo.se3.319,00Läs mer
3.319,00Läs mer
BE

Vem tillverkar Ankarsrum?

Köksmaskinen Ankarsrum Assistent Original har sina anor ända tillbaka till 1937 då Electrolux köpte rättigheterna till maskinen och namnet från ett bolag i Eskilstuna.

Var tillverkas Ankarsrum Assistent?

Den har nio funktioner och hela 18 tillbehör. Du kan bland annat vispa, knåda, mosa, blanda, röra, mala, riva, passera, stoppa korv och Ankarsrum® Assistent Original passar både små och stora hushåll. Den tillverkas och monteras för hand i Ankarsrum, Småland.

Vad kostar Ankarsrum Assistent?

Lägsta pris på Ankarsrum Assistent AKM 62 kr, vilket är det billigaste priset just nu bland 16 jämförda butiker.

När blev Electrolux assistent Ankarsrum?

Ankarsrum Assistent har producerats här ända sedan 1940. Visste du att det var den första köksassistenten för hemmabruk som gjordes i Sverige? I början hette assistenten Electrolux, men 2008 bytte den namn till Ankarsrum Assistent Original.

Vilken köksassistent?

  • Ankarsrum Assistent AKM 6230 - BÄST I TEST. Snyggt designad och mycket effektiv köksassistent för både bull- och brödbak. ...
  • Electrolux Assistent EKM4. Kraftfull köksassistent i retrodesign. ...
  • Kenwood KVL8300S Chef XL. Liten maskin för stora volymer! ...
  • Bosch MUM52120. Liten, smidig och användarvänlig för det mindre hushållet.

Hur lång Motorgaranti har Ankarsrum?

Maskinmodell AKM62 watts motor har sju (7) års fabriksgaranti som omfattar maskinen exklusive den rostfria kitteln och övriga tillbehör. Äldre modeller omfattas av fem (5) års fabriksgaranti som omfattar maskinen exklusive den rostfria kitteln och övriga tillbehör.

Relaterade inlägg: