Vad kostar det att asfaltera en garageuppfart?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att asfaltera en garageuppfart?

Vad kostar det att asfaltera en garageuppfart?

Som en riktlinje kan man dock räkna med att priset för endast själva asfalteringen vanligtvis brukar kosta från 150 kr per kvadratmeter exklusive moms och uppåt. För hela arbetet med alla olika moment inkluderade får du ofta räkna med en kostnad på minst 500 kr per kvadratmeter och uppåt.

Vad tjänar man på att lägga asfalt?

31 300 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad kostar en betong uppfart?

Att asfaltera brukar ligga på ungefär 6-700 kr/kvm inklusive underarbete. Gissningsvis så blir en betongyta något dyrare och ska du mönstra den så gissar jag att prislappen närmar 1000 kr/kvm. Givetvis spelar ytans storlek roll på kvm/priset.

Vad kostar det att stenlägga?

Sammanfattning. Totalt får du alltså en kostnad på mellan 800-1100 kr per kvm, om man väljer att få hjälp med anläggningsarbetet. Ha dock i beaktande att kostnaden kan variera mycket pga. att förutsättningarna kan vara olika.

Hur mycket kostar det att lägga gatsten?

Kostnaden för en stenläggning med marksten beror som sagt på vilka utgifter som uppkommer i samband med ditt projekt. Generellt brukar man säga att materialkostnaden landar någonstans mellan 200-500 kr/m2. Men det beror helt på vilken sten du väljer.

Vad kostar det att lägga asfalt per meter?

Med mycket förarbete och fackmannamässigt utfört underlag hamnar du som billigast runt 150kr exkl moms per kvadratmeter asfalt. Behöver du hjälp med förarbetet/markarbetet (schaktning, markavskiljare, bärlager) så räkna med betydligt högre kostnad, upp mot 350kr exkl moms per kvadratmeter asfalt.

Relaterade inlägg: