Hur mycket kostar tandställning bakom tänderna?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar tandställning bakom tänderna?

Hur mycket kostar tandställning bakom tänderna?

En tandreglering med traditionell tandställning kostar ungefär 17 000–33 000 kronor för en käke och mellan 27 000–41 000 för två käkar. Tandreglering med osynlig tandställning på insidan av tänderna är något dyrare och kostar 23 000 mer för en käke, 36 000 för två käkar.

Hur får man tandställning gratis?

Barn och ungdomar upp till och med 23 år kan kostnadsfri tandreglering och tandställning om de har en bettavvikelse som gör det svårt att bita och tugga. Det är specialisttandläkaren som bestämmer om tandregleringen är kostnadsfri.

Hur mycket kostar en osynlig tandställning?

Det är viktigt att komma ihåg att priset kan komma att bli både lägre och högre, men generellt brukar en behandling med den här tandställningen kosta omkring 59 000 kronor per käke. Incognito är en tandställning som sitter på insidan av tandraden.

Hur mycket kostar tandställning räls?

Priserna varierar från cirka 20 000 kronor upp till 75 000 kronor. Under ditt första besök, som blir en konsultation, kommer du få ett kostnadsförslag från tandläkaren så du vet vad behandlingen kommer kosta dig.

Vad kostar det att fixa glugg mellan tänderna?

Vad kostar det att fylla glugg mellan tänderna? Priset beror alldeles på vilken behandling du behöver och i vilken omfattning. Till exempel tandreglering med Invisalign kan kosta mellan 30 till 50 000 kronor och fylla på glugg med komposit, från 1800 kronor och uppåt.

Hur mycket kostar Inman Aligner?

– Den totala kostnaden för tandreglering med Inman Alinger är SEK 17000-20000 beroende på hur stort problemet är. I den totala kostnaden ingår utredning, behandling, 1 års uppföljning och tandblekning här på kliniken.

Hur mycket kostar det att få tandställning?

Vita fästen 590 kronor/ styck Specialisttaxa, timdebitering (speciella fall) 2 990 kronor. Alla dessa priser är ungefärliga och det går inte att göra en korrekt bedömning utan att en tandläkare/ortassistent/ortodontist har undersökt dina tänder.

Vilken ålder tandställning?

Tandreglering med fast tandställning sker som regel vid 14 års ålder eller senare.

Kan barn och ungdomar få tandreglering och tandställning?

  • Barn och ungdomar upp till och med 23 år kan få kostnadsfri tandreglering och tandställning om de har en bettavvikelse som gör det svårt att bita och tugga. Det är specialisttandläkaren som bestämmer om tandregleringen är kostnadsfri.

Hur mycket kostar tandreglering med osynlig tandställning per käke?

  • Tandreglering med osynlig tandställning på insidan av tänderna är något dyrare. Ungefär 10.000-15.000 kronor mer än en vanlig tandställning per käke.

Hur mycket kostar en tandställning och tandställning med keramik?

  • Ungefärliga priser. En klassisk tandställning och tandställning med keramik kostar ungefär: 16-33 000 kronor för en käke, och mellan 25-40 000 för två käkar. Det är bara i komplicerade fall som priserna når de högsta summorna. Tandreglering med osynlig tandställning på insidan av tänderna är något dyrare.

Relaterade inlägg: