Hur mycket kostar tvättmedel?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar tvättmedel?

Hur mycket kostar tvättmedel?

32,50 kr. ICA Skona kulör & vittvätt är ett flytande tvättmedel som är effektivt på både kulör- och vittvätt. Tvättmedlet är oparfymerat för dig som är känslig mot doftämnen. För extra effekt mot svåra fläckar använd gärna tvättförstärkare.

Var köpa billigt tvättmedel?

Inte så roligt och kostar bara tid och pengar. Hos oss på Megafynd kan du åtminstone sänka dina kostnader med våra tvättmedel i både flytande- och pulverform, tvättmedelstabletter och fläckborttagare. Självklart så har vi även sköljmedel.

Vad kostar ungefär ett paket tvättmedel till hur många tvättar räcker det?

Lägg till kostnader för tvättmedel på ca 1,30 kr per tvätt och vatten på ca 80 öre så blir den totala kostnaden för varje tvätt i 60 grader 2,80 kr.

Är A+ Ariel?

Flytande tvättmedel. Ariel A+ Sensitive White ger utmärkta resultat även vid låga temperaturer, effektiv redan vid 30 grader.

Vem säljer Formil tvättmedel?

Lidls Formil Colour klarar både te och rödvin med glans. Vi har testat 17 olika kulörtvättmedel i pulverform, men endast ett tvättmedel utmärker sig – och det rejält. Lidls Formil Colour är Bäst i test med 68 poäng, en riktigt hög siffra för tvättmedel, och dessutom hela tio poäng bättre än tvåan.

Vilken är den bästa tvättmedel?

Åtta tvättmedel i stort test – här är den klara vinnaren

  1. Klar vinnare i test av flytande kulörtvättmedel. ...
  2. Neutral Colour – Bäst i test! ...
  3. Ariel Colour & Style. ...
  4. Via Color Sensitive. ...
  5. Skona Flytande Kulörtvätt. ...
  6. Grumme Kulörtvätt. ...
  7. Formil Color Care. ...
  8. Änglamark Kulörtvättmedel.

Relaterade inlägg: