Vad kostar ett årskort på SJ?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett årskort på SJ?

Vad kostar ett årskort på SJ?

Så påverkas du som reser med SJ Årskort Res obegränsat under ett år i 2 klass samt 2 klass Lugn på alla våra dag- och nattåg för 43 300 kronor. Kom ihåg att du alltid måste boka plats i förväg om du reser med SJ Snabbtåg och SJ Nattåg!

Hur mycket kostar SJ Månadskort student?

Du som är student eller ungdom till och med 25 år kan alltid resa billigt med oss. På alla SJ-tåg får du 15 % rabatt på ordinarie pris i 2 klass. Du kan också köpa våra Sista minuten-biljetter som släpps 24 timmar innan avgång, från 166 kronor!

Vad kostar Movingo student?

Ungdomar under 20 år och studenter på CSN-medelsberättigande eftergymnasial utbildning med minst 75% studietakt har 25% rabatt på ordinarie pris. Vilket innebär priser för en 30-dagarsbiljett på 750–2250 kronor för en sträcka och 2400 kronor för Movingo Alla sträckor.

Hur mycket kostar månadskort Malmö?

För månadsbiljetterna föreslås priset till 500 kronor för kort zon i storstad (Malmö, Lund och Helsingborg), medan det i småstad ska kosta 400 kronor. För ett månadskort i mellanzonen blir kostnaden 830 kronor. För lång zon, det vill säga hela Skåne, blir månadskostnaden 1200 kronor.

Hur mycket kostar busskort i Eskilstuna?

Sörmlandskortet som gäller i alla zoner kostar 930 kr. Vill du resa obegränsat utan att tänka på zoner eller hur mycket det kostar ska du köpa Sörmlandskortet.

Vad kostar Pendlarkort Uppsala Stockholm?

I dag kostar ett UL/SL-kort 1 450 kronor per månad och ett SJ-kort för UppsalaStockholm 2 070 kronor. För Uppsalapendlarna kommer det nya pendlarkortet att kosta 2 200 kronor per månad.

Relaterade inlägg: